Un bărbat a fost salvat după câteva ore de căutări pe malul Șieului, între localitățile Cociu și Șintereag. Acesta a rămas agățat de vegetația de pe malul apei, după ce a coborât din pădure și a ajuns în râu.

Pentru căutarea lui s-au constituit echipe de căutare-salvare formate din pompieri militari și polițiști. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112, dar a fost pus în dificultate de faptul că telefonul era descărcat și nu a reușit să ia legătura cu operatorii decât pentru scrut timp.

Din fericire, în cele din urmă, bărbatul a fost găsit în afara oricărui pericol, cooperant, ușor confuz. El a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

„Bărbatul a fost găsit agățat în vegetația de pe marginea apei, după ce a coborât din pădure. Bateria telefonului era descărcată și la fiecare repornire a acestuia, bărbatul reușea să ia foarte puțin legatura cu serviciile de urgență. În tot acest timp, cățelul care îl însoțea nu l-a părăsit și a ajutat, prin lătrat, să conducă salvatorii la locul unde se afla barbatul. Și cățelul a fost salvat“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA