Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea dezbaterii publice a „Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a autovehiculelor staţionate neregulamentar de pe domeniul public al municipiului Bistriţa”.

Dezbaterea publică va avea loc în data de 21.07.2021, începând cu ora 16, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.

Regulamentul supus dezbaterii publice poate fi consultat la Centrul de Relații Publice al Primăriei municipiului Bistriţa din str. Gheorghe Șincai nr. 2 precum și pe site-ul instituției www.primariabistrita.ro la secțiunea „Monitor Ofical Local / Proiecte de HCL și Dispoziții ale Primarului cu caracter normativ”.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie implicit, ridicarea masinilor, sa nu se poata face fara ca de fata sa fie prezenta Politia rutiera competenta sa constate contraventia comisa si care sa scrie in mod expres in p.v. de contraventie, faptul ca masina se ridica si se depune la ” parcul de masini ” , altfel, ” ridicaii ” de masini o sa fie foarte abuzivi si corupti … va dati seama … cata ciubucaraie ar face astia, cum au facut si cei care au mai fost inainte …

SPUNE-TI PAREREA