Premiul pentru Management și Dezvoltare Medicală, din cadrul Galei Elitelor Medicale, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, manageriat de Gabriel Lazany.

„Felicitări din suflet, întregii echipe medicale, sunt foarte mândru de voi, de tot ce am reușit să facem împreună. În spatele acestui trofeu stă munca titanică a fiecăruia dintre cei 1522 de eroi în alb ce muncesc neîncetat pentru sănătatea oamenilor din județul nostru.
Eu, ca de fiecare dată, vă asigur de tot sprijinul în continuarea investițiilor, punând mereu sănătatea pe primul loc. Nu ne oprim aici, continuăm munca și dezvoltarea sistemului medical județean“, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Ediția a V-a a Galei Eliterlor Medicale a avut loc la Baia Mare, în data de 15 iulie 2021, la Hotel Romanița.

Evenimentul a fost organizat de Brandul Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Gala Elitelor Medicale propune participanților o varietate de subiecte din diverse domenii aflate în sfera medicală, invitații fiind distinși membri ai comunității medicale și academice din România. Programul constă în acordarea de premii, mese rotunde, unde vor fi abordate teme de actualitate din sectorul medical. Gala creează oportunități pentru participanți, de a prezenta și împărtăși experiențe, a explora noi direcții, de a se angaja în dezbateri alături de experți din sectorul medical.

CATEGORII Gala Elitelor Medicale

1. Premiul pentru excelență în medicină;
2. Performanță și inovație în domeniul medical;
3. Educație și cercetare în domeniul medical;
4. Premiul pentru întreaga activitate medicală;
5. Premiul pentru management și dezvoltare medicală;
6. Premiul pentru profesionalism în asistență medicală;
7. Cea mai bună echipă de urgență;
8. Cea mai bună echipă/secție spitalicească;
9. Cel mai bun medic de familie;
10. Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

SPUNE-TI PAREREA