Articole din denim pentru vară - Ce sa alegi pentru ținute în tendințe?

Denimul, acest aliat de preț care ne însoțește peste tot de mai multe decenii a știut să se impună astfel încât să devină indispensabil în garderoba oricărei femei.

Conceput pentru a fi practic și solid totodată, a reușit să iasă din acest spirit funcțional pentru a fi folosit atât vara cât și iarna. Atunci când temperaturile estivale încep să urce, avem tendința să privilegiem rochiile fluide sau fustele. Însă asta înseamnă că trebuie să spunem Adio denimului? Nici pomeneală, dovada în rândurile de mai jos.

Secretul este acela de a evita culorile închise. Drept urmare, dacă porți o geaca de blugi aceasta ar trebui să fie albă sau chiar roz.

Ce articole din denim sunt recomandate pentru vară?

Blugii, sunt indispensabili atât vara cât și iarna. Recomandarea este ca blugii să fie purtați în zilele mai răcoroase de vară sau seara. Denimul clasic, gri, alb sau pastelat, acestea sunt cele mai potrivite culori pentru vară. O pereche de blugi de albastru închis ar trebui rezervată pentru seară deoarece culorile închise nu fac decât să atragă căldura și riști să nu te simți în largul tău. Formele de privilegiat vara: blugii flare ( model de purtat cu tocuri), blugi 7/8 (perfecți alături de o pereche drăguță de escarpini), blugi boyfriend sau blugi cu talie înaltă (pe care îi poți asorta cu un tricou crop sau cu un tricou simplu).

Cămașa de blugi este rezervată zilelor mai răcoroase de vară sau serilor când temperaturile mai scad. Evită un total look jean chiar dacă acesta este întâlnit destul de frecvent. Este destul de greu să găsim aceleași culori de denim de sus până jos. Pentru vară, denimul clasic este cel mai potrivit. Îl poți asocia cu alb sau culori pastelate în partea de jos. Fără doar și poate, cămașa denim este o piesă clasică, care nu își pierde din farmec și completeazș ținute impecabile

Poți purta camasi albe, fluide, alături de o pereche de blugi. Cămașa albă este o piesă versatilă și poți crea o mulțime de ținute stilate cu ajutorul său. O cămașă albă se potrivește oricărei siluete. O poți asorta cu o preche de blugi skinny, blugi rupți sau blugi boyfriend, camașa albă fiind cea care conferă un stil aparte întregii ținute.

Ce alte articole din denim se pot purta pe timp de vară?

Topul din denim este extrem de simpatic vara. Însă, pentru a nu cădea în exces, în partea de jos poartă altceva, nu denim. Poți asorta topul din denim cu o pereche de pantaloni scurți sau o pereche de pantaloni din in.

Rochia de blugi, dreaptă sau trapez îți conferă un look casual și feminin depotrivă. Optează pentru un model cu mânecă scurtă.

Fusta de blugi este un alt articol din denim ideal pe timp de vară. Trapez, mini sau stil creion, toate pot fi purtate în prtea de sus cu un top fluid de culoare deschisă.

Pantalonii scurți de blugi sunt și ei populari vara. Denim clasic, alb sau o culoare mai vie, se pot purta în partea de sus cu o culoare mai sobră. La o pereche de pantaloni scurți de blugi poți asorta o cămașă fluidă de culoare albă sau un maiou alb sau cu un imprimeu mai haios. Încălțămintea trebuie să fie cât mai comodă.

SPUNE-TI PAREREA