Concursul „Bistriţa verde” cse desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2021. Cele trei secțiuni ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.

Desfăşurarea competiției are la bază Regulamentul de organizare a concursului „Bistriţa verde” în care sunt propuse şi criteriile pentru acordarea premiilor.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021, pot fi votate on-line.

Invităm persoanele și asociațiile de proprietari interesate să transmită formularul de înscriere la adresa bistritaverde@gmail.com sau să îl completeze la sediul primăriei din strada Gh. Șincai, nr. 2 – Centrul de relații cu publicul, până în 31 august 2021.

Informații cu privire la Concursul „Bistrița Verde!”, formularul cererii de înscriere, regulamentul de organizare și criteriile de acordare a premiilor se pot obține astfel:

Direcția Integrare Europeană, Compartimentul ”Protecția Mediului”, tel. 0263-224706 , int. 136
primariabistrița.ro– Primaria – Protecția mediului – concurs „Bistrița Verde”

Bistrița verde


SPUNE-TI PAREREA