O destinație nouă își așteaptă drumeții, în Poarta Transilvaniei, Bistrița-Năsăud. Este vorba de un traseu de Mountain Bike de 40 de kilometri, cu dificultate medie, pe parcusul căruia puteți descoperi Piemontul Călimanilor. Acesta este primul dintre cele 19 trasee de mountain bike ce vor fi amenajate în Bistrița-Năsăud, în cadrul unui proiect inițiat de ADI Turism în Bistrița-Năsăud.

„Vă pregătiți de week-end sau de vacanță și iubiți plimbările cu bicicleta?! Vă propunem o destinație nouă, în Poarta Transilvaniei!
Pe site-ul https://bnpoartatransilvaniei.ro/ a fost încărcat primul traseu montan de mountain bike în care puteți descoperi Piemontul Călimanilor!
Traseul are 40 de kilometri, este de dificultate medie, itinerarul fiind Orheiu Bistriței – Pădurea din Șes – Dumitrița – Budacu de Sus – Piatra Corbului – Cabana Dealu Negru – Cușma – Petriș – Orheiu Bistriței.
Harta o puteți descărca tot de pe site, unde veți găsi și o descriere amănunțită a traseului, a obiectivelor turistice dar și câteva sfaturi utile!
Este primul din cele 19 trasee din Poarta Transilvanei pe care ADI Turism în Bistrița-Năsăud le-a pregătit pentru iubitorii naturii și mișcării, pe rând, urmând să fie încărcate detaliile și hărțile celorlalte trasee“, este mesajul transmis de Consiliul Judeețan Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA