Declarațiile premierului Florin Câț care a afirmat că a crescut nivelul de trai în România, dar și cea mai recentă decarație a președintelui Klaus Iohannis, care a spus că succesul vaccinării  se vede în reducerea dorinței de vaccinare, sunt subiectele comentate de către deputatul PSD, Daniel Suciu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Mi-au atras atenția discursul și discuțiile premierului Cîțu care ne spunea foarte franc, direct și în față că o ducem foarte bine, o ducem fantastic. Și am doar câteva argumente cu care vreau să îl contrazic: azi dimineață am făcut aceste poze, e și cu bătaie la domnul Robert Sighiartău – este prețul benzinei și motorinei în municipiul Bistrița. Încă îl aștept pe domnul Sigheartău să facem un LIVE împreună. Benzina și motorina au trecut de 6 lei și nu, nu putem să o ducem fantastic când aceste lucruri se întâmplă. Pentru că orice creștere a prețului carburantului atrage după sine și creșterea tuturor prețurilor în România, de la alimente la utilități la absolut tot ceea ce românul trebuie să plătească. Nu o ducem mai bine, o ducem, dimpotrivă, chiar mai prost. Plătim mai mult la absolut toate utilitățile, plătim mai mult la alimente și cred că doar în mintea domnului Cîțu lucrurile sunt fantastice. Cei care sunt mai de o vârstă cu mine, își aduc aminte că era o melodie cred că a lui Shaggy: Mr. Fantastic, Mr. Bombastic. Cred că domnul Cîțu vrea să copieze versurile aceslui cântec, ne anunță doar lucruri bomastice care nu sunt acoperite de realitate. Și pentru că îmi place să citez din clasici în viață, mai trebuie să notez un suces al actualei guvernări, dar, de această dată, exprimat atât de suav de către domnul președinte Klaus Iohannis: „Avem un succes al campaniei de vaccinare care se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare“. Asta ne-a spus preșdintele Klaus Iohannis care suține cu toată dragostea această guvernare“, a declarat Daniel Suciu.

2 COMENTARII

 1. Eu zic sa va linistiti ca nici voi n-ati demonstrat nimic… mai ales domnu vicepremier… sa nu obositi ca si domnu nicolae pana in campanie ca o sa stati pe tusa ceva ani… mai bine v-ati lupta, a-ti pune presiune pe guvernu asta sa demareze si pe aici un proiect de infrastructura ca ramanem izoltati de restul judetelor…

 2. Cu ceva ani în urmă, celebrul Johnny Cash cânta Get Rhythm.
  Era un cântec dedicat lustragiilor americani.
  Recent a apărut și varianta românească a melodiei. Sună așa:

  Deputatul Daniel Suciu,
  La bombeuri face luciu.
  Mic lustragiu, cu tupeu
  Dă cu perii pe bombeu.
  Maimuța cu algoritmul.
  Ține ritmul, ține ritmul!

SPUNE-TI PAREREA