De Sânziene, Ziua Universală a Iei, a fost sărbătoare la Colibița unde s-au strâns laolaltă reprezentante ale folclorului, creatoare populare și artiste în gastronomia tradițională românească.

Anuța Motofelea, Vlăfuța Lupău, Virginia Linul, și cele două gospodine care și-au deschis puncte gatsronomice locale, Elena din Deal și Marian Bidian, au fost prezente într-un eveniment care a promovat brand-ul județului Bistrița-Năsăud (Poarta Transilvaniei), locurile frumoase, muzica, tardițiile și bucatele locului.

De Ziua Universală a IEI, avem bucurIA să promovăm tot ce este mai bun și fain în Poarta Transilvaniei. Oamenii de treabă, tradițIA, portul de la străbuni, punctele gastronomice, cântul, locurile musai de vizitat, dar și munca ce face Bistrița-Năsăud un loc căruia să-i spui cu mândrIE, acasă.
Mulțumim Anuta Motofelea, pentru că ai adus Hora Tv la noi în Poartă și laolaltă am făcut-o pe Vlăduța Lupău să se-ndrăgostească de plaiurile noastre, dar și de bucatele ambasadorilor #bunuluiGust autentic, Elena din Deal și Maria Bidian.
E fain la noi, când e de joc e de joc, dar când e de muncă este de muncă, iar fără omul pus pe treabă Emil Radu Moldovan, nu ne-am fi putut mândri cu atâtea.
Port ie cu mândire din anii ‘70, cusută pe ciur și adusă-n actualitate prin măestria și creativitatea Virginiei Linul“, a scris Mihaela Ivan (consilier al preșdintelui CJ BN, Emil radu Moldovan), pe pagina ei de facebook.

SPUNE-TI PAREREA