Drumul Național 17D este blocat, în localitatea Săsarm, km 6+900, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în urmă cu puțin timp. Din primele date, un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate care a căzut pe carosabil.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Beclean și cei ai Secție 4 Poliție Rurală Beclean acționează la fața locului și dirijează traficul pe o rută alternativă.

La fața locului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.
A fost anunțat și un echipaj de Intervenție de la furnizorul de electricitate.

UPDATE: Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 28 de ani, proiectat din autoturism, sub stâlpul de electricitate. Victima a fost extrasă rapid de către pompieri și predată echipajelor medicale, inconștientă.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a evacuat victima – intubată – spre UPU SMURD Bistrița.

UPDATE2: Conform primelor date, un tânăr de 28 de ani, din Săsarm, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Beclean spre Chiuza, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital; acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost blocat pentru 30 de minute și pentru alte 30 de minute a fost dirijat, alternativ, pe un sens.

 

SPUNE-TI PAREREA