Deputatul PSD Daniel Suciu a demarat un sondaj pe facebook privind mutarea autgării din Bistrița, după ce primarul Ioan Turc a anunțat intenția administrației locale de a reloca autogara pentru a evita tarficul în zona centrală. Conform rezultatelor sondajului, anunțate de Daniel Suciu, 2420 de persoane au votat împotriva acestei inițative.

„Ca urmare a anunțului neinspirat de a muta autogara pe centura orașului, asumat de către dumneavoastră și în lipsa unei consultări publice așa cum se impunea, am demarat un sondaj de opinie în mediul online (11 grupuri cu zeci de mii de membri din Bistrița). După centralizarea tuturor opțiunilor, rezultatele sunt următoarele:
Total voturi 3482. ÎMPOTRIVA mutării 2420 (69,52%), PENTRU 998 (28,67%), restul declarându-se neinteresați. Domnule primar, deși nu este un sondaj oficial, curentul majoritar ❌ împotriva ideii dumneavoastră este mai mult decât evident și vă solicităm să #ascultativoceacomunitatii și să mai reflectați asupra acestui demers!
PS-imaginea reprezintă o zi obișnuită din traficul pe centură și asta înainte ca ideea voastră genială să fie pusă în practică“, a transmis deputatul Daniel Suciu într-o postare pe facebook.

SPUNE-TI PAREREA