„Dacă Ghinea n-ar fi fost ministru…

–Dacă Ghinea ar fi fost un tânăr antreprenor, ar fi fost frustrat că PNRR nu este un sprijin.
–Dacă Ghinea ar fi fost primar și-ar fi dat seama că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene îi blochează absorbția de fonduri europene.
–Dacă Ghinea ar fi fost un român simplu și-ar fi dat seama că reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai, educația, sănătatea mai pot aștepta. Că au fost vorbe-n vânt aruncate de PNL și USR PLUS”, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.

„Dacă Ghinea ar fi fost fermier și-ar fi dat seama că statul român, actuala guvernare, nu-l ajută cu nimic. Că l-a păcălit că va avea facilități și nu bețe-n roate.
Din nefericire, Ghinea este ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și se joacă prin PNRR cu viața românilor. Adică, nu-i pasă. Și-atunci cui folosește GHINEA? Dacă Ghinea ar fi fost onest, ar fi acceptat că moțiunea a trecut cu 139 pentru, la 126 împotrivă! Fără să fie “ajutat” cu voturile ILEGALE de pe tablete! Dacă Ghinea ar fi fost bărbat de stat și nu laș, ar fi acceptat că a greșit flagrant cu destinele românilor! Dacă Ghinea era OM în privința viitorului țării nu făcea pariuri cu demisia sa. Adică, dacă nu se semnează PNRR el își dă demisia! Cu ce încălzește acest lucru cetățenii? Țara? Dacă Ghinea n-ar mai fi ministru, ar fi bine. Dar Ghinea nu știe să spună “am greșit”, ci doar sunt șmecher pe banii țării. Cui folosește Ghinea? Doar intereselor de partid! Se știe!”

1 COMENTARIU

 1. Cât prin sate transilvane,
  Pătrund fantezii obscene,
  Hai să ne pensăm, Ivane,
  La salonul de sprâncene.

  Să jucăm în drum pe sate,
  Cum făcea Ivan Turbincă,
  Sprâncenele compensate
  Să se schimbe în lozincă.

  Iar de vom ține discursuri
  Și strigăm când ne iubim,
  Din tribuni, cu neajunsuri,
  @ Principese devenim @

SPUNE-TI PAREREA