Daniel Suciu, deputat PSD și fost ministru al Dezvoltării, a luat cuvântul la dezbaterea moțiunii simple îndreptate împotriva lui Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene.

Sunteți mai aroganți, mai îngâmfați decât erați în 2016, mai incompetenți. Nu e nicio onoare și plăcere să vă privim în ochi. Acest tandem Ghinea – Barna a funcționat și în 2016, când ne-ați lăsat cu 5 contracte și 0,04% absorbție fonduri europene. Veniţi acum cu nesimţire şi vă lăudaţi cu munca noastră.

Domnule Barna, ați venit la acoperire, nu-i așa? Aveți dosare la DNA, din anul în care domnul Ghinea era șeful dvs. Prin PNRR vreţi să continuaţi jaful şi furtul din bani europeni.

Vorbiți că ne uităm ca maimuța la algoritmi. Când Comisia vă dă cu PNRR în cap, voi vă uitați ca vițelul la poarta nouă. Despre PNRR râd toate cancelarile europene, râde toată lumea. Aţi elaborat ghidurile? Nu. Aţi făcut apel de proiecte? Nu. Aţi făcut achiziţii publice? Nu. În 2024 dacă vor putea beneficia firmele şi companiile de bani europeni. Domnul Ghinea, Cristian nu mai vorbiţi de Freud. Freud găsea explicaţii la prostie, vorbea de boli. Nu aţi vrea să vorbiţi de lucruri la care vă pricepeţi? Aţi fost zero în 2016? Zero sunteţi şi acum. Domnule Barna, la acoperire ca de obicei. Sora dvs ştie despre ce vorbesc.”, a declarat Daniel Suciu.

1 COMENTARIU

 1. Deputatul Daniel Suciu,
  La bombeuri face luciu.
  Mic lustragiu, cu tupeu
  Dă cu perii pe bombeu.
  Maimuța cu algoritmul.
  Ține ritmul, ține ritmul!

SPUNE-TI PAREREA