Zi plină, sâmbătă, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Sute de bistrițeni au călcat pragul muzeului și s-au bucurat de activitățile organizate în curtea Complexului Muzeal, dar au și vizitat secțiile din interior.

Vizitatorii au avut parte de tîrgul „Produs în Bistrița-Năsăud”, expoziția ArtForNow realizată în colaborare cu Palatul Copiilor Bistrița și expoziția de primăvară Brickenburg, ediția a 8-a, lumea LEGO, inspirată din trilogia „Star War”.
În cadrul evenimentului a fost lansat ghidul multimedia Explore Bistrița-Năsăud: prin intemdiul acestui ghid, vizitatorii au putut experimenta o altfel de vizită a secțiilor muzeului, cu ajutorul unei mese interactive și a tabletelor electronice. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Qulto Muzee;
De asemenea, o expoziție intersantă a fost cea de Steaguri Medievale Imaginare – Ediția a II-a- expoziție care a putut fi vizitată la secția de Artă Contemporană.

La muzeu au venit mulți tineri și copii însoțiți de părinți care au beneficiat de o vizită gratuită a expozițiilor de bază a Muzeului Bistrița: istorie-arheologie, etnografie, artă contemporană și științe ale naturii.

SPUNE-TI PAREREA