Ioan Turc, primar al Bistriței și președintel al organizației PNL BN, a avut azi o întrevedere cu președintele Senatului, Anca Dragu și cu șeful Cancelariei primului-ministru, Sergiu Hossu.

Cu această ocazie, el a transmis un mesaj categoric celor de la vârful Coaliției de guvernare

Avem întrebări puse în permanenţă, când noi, cei care facem administraţie şi politică, ne întâlnim cu primarii. Edilii aşteaptă soluţia pentru drumuri. Proiectele de mediu sunt importante, dar prioritate – asta e România de astăzi – au apa, canalul şi drumul şi gazul. Pentru aceste investiţii, Coaliţia, Guvernul au obligaţia să găsească soluţii. Dacă nu se pot realiza din bani europeni, dacă nu toate pot fi realizate din bani europeni, să identifice soluţii care pot veni şi din zona creditării. Le-am discutat şi cu oaspeţii noştri, dar şi cu colegii de la Bucureşti.

Noi nu avem ce căuta în faţa electoratului peste trei ani dacă nu rezolvăm aceste probleme. Trebuie venit cu un fel de PNDL 3, n-are relevanţă cum se numeşte, pentru a da satisfacţie oamenilor care locuiesc în rural, sunt importanţi. Pe de altă parte, trebuie să venim cu toate problemele rezolvate în faţa oamenilor pe ceea ce priveşte reforma sistemului de justiţie, aşezarea sistemului de pensii, referitor la tot ceea ce am promis în campania electorală”, a declarat Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA