Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți. Astfel, de la 4,6-4,7 lei litrul de combustibil în timpul guvernării „ciumei roșii” s-a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene.
Încrederea românilor în vorbele dumneavoastră este nestrămutată, iar prețurile nu vor sări în aer deoarece avem “asigurarea” dată de colegul dvs de partid, primul ministru, că “puterea de cumpărare a românilor a crescut”.
Principiul PNL este clar: crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile!!!
Nu-i mai puțin adevărat faptul că, atât dumneavoastră, cât și colegii cu galben pe piept, militați și pentru aducerea oamenilor la sapă de lemn, pentru ca mai apoi să dezvoltați România.
Este ca în bancurile cu proști domnule deputat! Nu ați mințit nici dvs, nici PNL, nici coaliția de guvernare. N-aveți nicio vină. Românii sunt vinovați că v-au crezut, nu-i așa?
PS. De la 1 iulie se preconizează creșterea prețului la energie electrică și gaze.

Deputat PSD BN, Bogdan Ivan Gruia

1 COMENTARIU

 1. Social vorbind, starea de ” bine ” a populatiei, nu trebuie apreciata dupa cotele si procentele de ” marire al salariilor si pensiilor ” , CI EFECTIV DUPA PUTEREA DE CUMPARARE AL BANILOR PE CARE-I PRIMESTE FIECARE , RAPORTAT LA preturile practicate .
  Raportati voi veniturile populatiei la combustibilii auto, la pretul produselor de baza in alimentatia publica si la pretul politelor de asigurare RCA sau al imobilelor ( care au cote de crestere deja de speriat ) .
  DEGEABA ” GUITZEAZA ” TARE SI MARE GUVERNANTII CA AU CRESCUT SALARIILE CU 14% … DACA PUTEREA DE CUMPARARE PER ANSAMBLU A SCAZUT CU 20 % … ! Maaa… chiar nu va e rusine ?
  Mai bine recunoasteti public ca stam din prost in tot mai prost, ca toate au cauza :
  1/.- faptul ca in Romania s-a vandut si intrainat ” totul ” ,
  2/. -ca tinerii nostri nu mai au locuri de munca in tzara
  3/.- si cand trebuie sa munceasca AICI, ACASA si sa asigure fondurile necesare pensiilor si nevoilor sociale ptr copiii din scoli, blnavi, handicapati si sarantocii tzarii , ei sunt nevoiti sa plece cat vad cu ochii sa munceasca ptr altii
  4/.- si astfel, tzara este tot mai saraca si mai saraca, incat
  5/.- intr-o zi vom ajunge in COLAPS SOCIAL TOTAL , DACA MAI CONTINUAM ASTFEL .
  Maaa… chiar nu va e rusine ? Ceausescu se rasuceste in mormant ma… la ceea ce faceti voi toti cei care l-atzi succedat dupa ce l-ati impuscat ca pe un caine in ziua de sfant Craciun !
  Maaa… nu-s nici ” comunist din ciuma rosie „… nu-s nici capitalist burghezo-mosieresc din ciuma neagra ” … ci un om care traieste din rau in tot mai rau si care se gandeste ” ca-i faina Romania… dar pacat ca-i locuita ” ! Sa va fie rusine , incapabililor !

SPUNE-TI PAREREA