Militarii Batalionului 812 Infanterie „Bistrița” au fost ieri, 8 iunie 2021, la Centrul de Transfuzii Sanguine, pentru a dona sânge.

Conform unei informări transmise Brigada 81 Mecanizată Bistrița, „activitatea este dedicată recunoștinței și aprecierii eterne pentru cei care și-au jertfit viața pentru acest popor și face parte din ansamblul acțiunilor premergătoare Zilei Eroilor sărbătorită în fiecare an, la 40 de zile după sărbătoarea Sfintelor Paști, de Ziua Înălțării Domnului“.

De asemenea, militarii Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, împreună cu personalul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud în preajma Zilei Eroilor, au desfășurat activități de îngrijire a mormintelor în Cimitirul Eroilor din municipiul Bistrița. Alături de militarii brigăzii s-au alăturat cu entuziasm elevii Colegiului Tehnic INFOEL Bistrița.

Reamintim că o ceremonie militară și religioasă, cu ocazia Zilei Eroilor, va avea loc joi, 10 iunie, de la ora 12.00, în Piața Petru Rareș di Bistrița, la Monumentul Eroilor.

10 iunie. Ceremonie militară și religioasă de Ziua Eroilor, la Bistrița

SPUNE-TI PAREREA