Mihaela Schreiner, Mea, cum o știau apropiații, a murit în mod fulgerător la vârsta de 42 de ani. Ea a fost răpusă de o boală gravă, care a evoluat dramatic doar în ultimele luni.

Vestea i-a luat pe nepregătite pe cei apropiați, ea fiind cunoscută ca o persoană activă, energică și implicată în comunitate.

Sociolog de profesie, era comisar de poliție la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul IPJ BN. Era un om și un profesionist extrem de apreciat în comunitate, fiind implicată în mai multe campanii de prevenție din cadrul IPJ BN.

Ea este fiica artistului Petre Petruse și mamă a două fetițe.

Mea Schreiner a primit, pe pagina ei de facebook, numeroase mesaje de la prieteni și cunoscuți care au fost profund întristați de vestea morții ei.

Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea.De azi inainte nu o vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte o vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodata.
Drum lin printre stele, Mea!!!
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!!! (Muntean Cristian)

De astazi plangem dupa tine Mea Schreiner …
Cei mai frumosi ani ai tineretii i-am petrecut impreuna. Viata ne-a dus pe care incotro, dar unele lucruri raman pentru totdeauna. Sa-ti fie drumul lin (Roxana Naghi)

Voi păstra în suflet zâmbetul tău ca o primăvară continuă și amintirile de când am fost colegi la Răsunetul, și bunătatea și prietenia ta. Pleci într-o stea atât de devreme. Drum lin, printre îngeri, Mea dragă, în prag de Sfântă Sărbătoare a Înălțării Domnului, când tradiția noastră spune că porțile Raiului sunt deschise. Bunul Dumnezeu să îţi păzească fetele de toate relele, iar noi să o te pomenim în rugăciuni, draga noastra Mea. Condoleanțe familiei Petre Petruse. (Menuț Maximinian)

Mea, nu îmi gasesc cuvintele, nu pot sa cred că ne-ai lăsat… .
Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea.
Îngeri au nevoie de ea… nouă ne rămâne să trăim un amintirea. Veselie, gingășie, responsabilitate… toate astea și nu numai le-am regăsit la Mea. Azi cerul s-a deschis să primească un suflet bun. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru mine, azi mi-au trecut prin minte multe amintiri frumoase, multe vorbe, multe sfaturi, toate știu ca o să îmi fie de folos! (Bontas Gina)

Draga Mea,
Nu m-ai dezamăgit, nici vorba de asa ceva, dar vreau sa îți transmit ca ma doare sufletul la aflarea vestii plecării tale dintre noi și am rămas fără grai. Dumnezeu să te aibe în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna!Odihna veșnica, om deosebit și femeie minunata ce ai fost și vei rămâne in amintirile noastre!Condoleanțe familiei îndurerată! (Simona Echim)

Prea puține sunt cuvintele pentru toată aprecierea și iubirea pe care și eu printre miile de persoane i-am purtat-o și o să o port mereu cu mine acestei ființe minunate!!!! Drum lin către cer, dragă Mea Schreiner .Te voi iubi mereu!!!! (Nicoleta Chinceș)

Oamenii nu vin întâmplător în viețile noastre, ne învață lucruri, ne aduc lumină, ne dau din lumina lor !!!
Așa era Mea, un om luminos.
A fost unul dintre oamenii care a crezut în mine, în tineri, în implicare, în comunitate❤
Prețuiesc fiecare amintire cu tine și-ți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, trebuia să-ți scriu acum câteva zile, dar m-am oprit …. lumină și echilibru și iubire ai dăruit și noi am simțit!
Iartă-mă … că n-am fost mai aproape, n-aș fi crezut vreodată că așa devreme ne luăm rămas bun de la tine ..
Bunul Dumnezeu să îți facă parte de un colț de rai, iar familiei tale să îi dea puterea de a depăși aceste momente foarte grele.
Drum lin în lumină , Mea! (Diana Alexandrina)

SPUNE-TI PAREREA