Echipamentele periferice de tipul scanerelor, a imprimantelor, a sistemelor multifuncţionale şi a copiatoarelor sunt prezente în toate birourile, indiferent de dimensiunea acestora.
Anul pandemic ne-a dovedit că astfel de echipamente sunt indispensabile în procesul educativ, așa că nu e de mirare că astfel de sisteme se găsesc frecvent şi în locuinţele românilor, în zona amenajată pentru studiu sau relaxare.
Printre cele mai populare dispozitive sunt imprimantele. Ne vom opri atenția asupra lor, cu precădere asupra celor produse de Lexmark şi HP.

Imprimante Lexmark – randament sporit cu costuri reduse

Dispozitivele ce poartă amprenta Lexmark sunt orientate către performanța şi reprezintă soluția potrivită pentru sectoarele business ce necesită flux continuu de lucru pentru a păstra o dinamica pozitivă. Cu un singur tank de Lexmark MC3224 toner, se pot printa până la 1500 de pagini continuu, cu siguranță acest aspect nu poate fi neglijat.

Dimensiunile imprimantelor propuse de companie nu sunt cele mai mici, însă acest fapt asigură eficiență  ridicată şi totodată şi versatilitate pe parte de format şi opţiuni. Lexmark sunt imprimante intuitive ce vin cu numeroase funcţii speciale ce permit lăsarea de comenzi de la distanță.

HP – versatilitate adusă la superlativ

Trebuie să recunoaştem că imprimantele HP sunt printre cele mai versatile şi mai fiabile existente pe piaţă. Echipamentele sunt foarte versatile şi foarte fiabile şi reușesc să satisfacă atât necesarul de lucru pe volum mare cât şi necesarul mic dar esenţial. 

HP este unul dintre producătorii care a pus accent pe conectivitatea, pe design dar și pe funcţii speciale. Imprimantele şi sistemele multifuncţionale reuşesc să asigure calitate şi rapiditate de lucru. Un toner imprimantă HP poate asigura de la 1500 de pagini până la 20.000 de pagini în funcţie de mode. Şi pe parte de calitate, lucrurile sunt extrem de atractive, imprimantele HP asigurând printuri cu aspect profesional materialelor realizate. 

Acestea sunt motivele pentru care Lexmark şi HP sunt preferate în birourile românilor, însă nu sunt singurele, pe celelalte, legate de ergonomice, costuri reduse şi facilități de întreținere, cu siguranţă le cunosc toți utilizatorii.

Sursa de imagine:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

 

SPUNE-TI PAREREA