Un accident rutier a avut loc în această după amiază în Mijlocenii Bârgăului. 

O șoferiță de 20 de ani a luat din plin un stâlp de electricitate. 

Echipajele de intervenției au găsit-o pe femeie în afara autoturismului, era conștientă și cooperanta, prezentând leziuni la nivelul feței și unui membru inferior. A fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

„Victima era conștientă și cooperanta, prezenta leziuni la nivelul fetei și unui membru inferior. A fost stabilizata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Național 17, pe raza localității Mijlocenii Bârgăului.

La locul accidentului, polițiștii au identificat un autoturism condus de o femeie de 20 de ani din Baia-Mare, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stălp de electricitate.

Șoferița a fost rănită în urma impactului, fiind transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, desfășurându-se cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA