Un bărbat a fost victima unei tâlhării, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița. Acesta a relatat polițiștilor că a fost lovit și i s-a furat o sumă importantă.

„La data de 2 iunie a.c., un bărbat de 60 de ani din municipiul Bistrița, a solicitat intervenția polițiștilor pe bulevardul Republicii.

Acesta a relatat polițiștilor, faptul că după ce a fost abordat de către o persoană necunoscută de sex masculin care i-a solicitat o țigară, a fost lovit cu pumnul în zona bărbiei. Profitând de starea bărbatului, persoana necunoscută i-ar fi sustras suma de 550 euro, 440 lei și un telefon mobil care se aflau asupra persoanei.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, la data de 3 iunie a.c., a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei de tâlhărie calificată, în dauna bărbatului de 60 de ani.
Polițiștii au stabilit că ar fi vorba de un tânăr de 20 de ani, domiciliat în localitatea Viișoara.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reușit recuperarea prejudiciul în totalitate, acesta fiind restituit persoanei vătămate.
Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei de tâlhărie calificată, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt în continuare desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA