212 elevi ai promoției 2020-2021 și-au luat rămas bun de la colegi, profesori și de la viața de liceeni în cadrul unei festivități care a fost transmisă LIVE, pe pagina de facebook a CNLR.

Șefă de promoție la Liviu Rebreanu, în promoția 2017-2021 este Antonia Adelina Avram, o elevă din Maieru, care a intrat la CNLR, în 2017, cu 10 pe linie și a terminat liceul tot cu 10 pe linie. Ea are și un palmares impresionant de premii la olimpiade școlare.

Am ajuns să reușim să organizăm încă o festivitate în această sală frumoasă, care arată foarte elegant și, cu voi aici, îmbrăcați în robe, arată magic. Și pentru noi și pentru voi, timpul a fost nemilos. Au trecut foarte repede, pentru noi au trecut precum o clipă patru ani în care ați fost ai noștri, ați fost elevii Colegiului Național “Liviu Rebreanu”. Au trecut patru ani pe care voi ni i-ați făcut frumoși, prin tinerețea și prin frumusețea sufletului vostru. Acest moment reprezintă o încununare a muncii pe care ați depus-o în cei patru ani și vă mulțumim că ați ales Rebreanu”, a transmis directorul Colegiului Național „Liviu Rebreanu“, prof. Suzana Gălățan.

Mesjul CNLR despre șefa de promoție : Adelina Avram este șefa de promoție a Colegiului Național ,,Liviu Rebreanu” din Bistrița, în 2021. Elevă la profilul real, specializarea matematică-informatică (intensiv informatică), Adelina a demonstrat că nu este imposibil să fii elevă de 10 timp de opt ani (și de FB patru ani). Olimpică națională la disciplinele realiste, Adelina a excelat și la cele umaniste. Empatică, sinceră, modestă, Adelina poate fi considerată un model. Mesajul pe care l-a adresat colegilor ei de generație scoate în evidență modul ei de a se raporta la lume: „Așa că vă rog, din spiritul datoriei față de comunitățile din care veți face parte și mai ales față de voi înșivă, să nu vă subestimați! Vă rog să nu vă fie frică să vă recunoașteți propriile atuuri și să nu vă fie lene să le valorificați. Nici măcar nu aveți idee ce incredibili sunteți! S-ar putea interpreta ușor ca dovadă de egoism să țineți tot acel car de talent doar pentru voi. Deci, fiți generoși și împărtășiți-l cu ceilalți!”

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA