Chiar dacă odată cu evoluția industriei iGaming, tematicile slot-urilor s-au diversificat foarte mult și aceste jocuri au devenit mai complexe, există în continuare pasionați ai versiunilor tradiționale, ca la aparate. Deși multe titluri au început să fie inspirate din diverse surse, precum producțiile cinematografice de succes, din literatură sau culturi antice, unii producători au păstrat și chiar îmbunătățit jocurile clasice pentru iubitorii aparatelor găsite odinioară în sălile de cazino fizice.

Conform opiniilor mai multor gambleri care îndrăgesc versiunile clasice ale video slot-urilor, s-au făcut remarcate câteva jocuri cu păcănele cu fructe gratis, pe care le-ai putea încerca pentru a vedea dacă se potrivesc preferințelor tale. Fiecare în parte se remarcă prin câteva elemente deosebite, indiferent că este vorba de adaosuri moderne, de grafică sau de efecte speciale.

TOP 5 păcănele online, cu fructe, ca la aparate

Mulți jucători se gândesc la rutină când aud de sloturi clasice, însă de cele mai multe ori, nu este cazul, mai ales în mediul online. Iată câteva sugestii populare, care demonstrează contrariul!

Shining Crown

EGT Interactive a lansat în 2014 primul slot din seria de succes Shining Crown. Păcăneaua are un RTP de 96.37%, un matrix de 5×3 și 10 linii de plată. Printre simbolurile jocului se numără șeptarul roșu, clopotele și fructele clasice, dar și o coroană roșie care poate substitui alte iconuri aflate pe aceeași rolă cu ea. În plus, Shining Crown are 2 simboluri cu rol de Scatter și o funcție Mystery Jackpot care are 4 premii disponibile, acordate în urma unui mini-joc.

Burning Hot

Tot în 2014 a apărut în mediul online Burning Hot, care a fost lansat de același provider de software, EGT Interactive. Acesta are 5 role și 5 linii de plată, un RTP de 96.45%, două simboluri cu rol de Scatter și unul care poate să substituie alte iconuri. În plus, în acest joc poți să îți dublezi câștigurile cu ajutorul funcției Gamble. Mini-jocul funcției Mystery Jackpot poate să fie activat oricând și vei putea câștiga unul dintre cele 4 premii disponibile.

Sizzling Hot Deluxe

Celebrul slot Sizzling Hot Deluxe a fost lansat de GreenTube în anul 2007, însă el nu a scăzut în popularitate, ci din contră. De-a lungul anilor au apărut multe alte versiuni ale acestei păcănele, dar prima a rămas la fel de îndrăgită. Ea are un RTP de 95.66%, un format de 5×3 și 5 linii de plată. Chiar dacă jocul a apărut acum aproape 14 ani, acesta conține elemente moderne, precum un simbol Scatter și funcția Gamble.

Dice Rush

Providerul de software Synot a inclus în portofoliul său, în anul 2017, video slot-ul Dice Rush, care deși are un design cyber, are numeroase elemente tradiționale. Jocul are un RTP de 96.02%, un format de 3×3 cu 5 linii de plată disponibile în timpul jocului de bază și 27 de linii de plată disponibile în timpul Rotirilor Gratuite. Pe lângă funcția Free Spins care este declanșată de simboluri Scatter, păcăneaua online dispune și de funcția Gamble.

Shining King Megaways

O mențiune cu totul aparte este video slot-ul Shining King Megaways lansat de iSoftBet în toamna anului 2020. Jocul este exemplul perfect de îmbinare armonioasă a elementelor tradiționale cu cele moderne. El are un format special și o mecanică deosebită, foarte rar întâlnită în cazul păcănelelor clasice, cu fructe.

Modificatorul Megaways elimină liniile de plată clasice și le înlocuiește cu zeci de mii sau chiar cu sute de mii de modalități de câștig, în cazul de față fiind vorba de 117 649 modalități de câștig. În plus, slot-ul Shining Kind Megaways are o mecanică a rolelor tip cascadă, are simboluri mystery, multiplicatori și multe alte surprize care fac gameplay-ul înzecit mai palpitant.

Mențiuni speciale ale topului cu cele mai căutate păcănele online

În afară de toate aceste titluri populare, există multe alte opțiuni disponibile în mediul online. Ele conțin atât elemente tradiționale, cât și unele moderne, printre care se află diverși modificatori, multiplicatori sau chiar funcții care dau Rotiri Gratuite ori care-ți permit să-ți dublezi premiile (opțiunea Gamble). Printre păcănelele de acest fel, se află și:

  • Lucky Clover
  • Absolute Super Reels
  • Golden Sevens
  • Flaming Hot Extreme
  • Spin Or Reels

Dacă îndrăgești personajul Joker din universul jocurilor de noroc, există numeroase păcănele care îl au ca protagonist. Mai mulți producători din iGaming au lansat de-a lungul anilor video slot-uri care îl conțin ca simbol, dar și ca element cheie pentru declanșarea unor multiplicatori sau Rotiri Gratuite. Iată câteva titluri care s-ar putea să-ți placă:

  • Joker’s Luck (Skywind Group)
  • Respin Joker (Synot)
  • Joker Pro (Netent)
  • Joker Stacks (iSoftBet)
  • Joker Goes Wild (Skywind Group)

Joacă responsabil și ai grijă să faci investiții moderate, în raport cu venitul tău lunar constant. Indiferent de valoarea RTP-ului și de sistemele sau strategiile pe care le aplici, gambling-ul se bazează în final pe noroc, așa că nu există nicio siguranță a câștigului, ci doar șansa ca premiile să îți fie acordate.

 

 

SPUNE-TI PAREREA