Deputatul Daniel Suciu, fost ministru al Dezvoltării, a vizitat recent șantierul sălii de sport care se construiește la Căianu Mic.

„Unde nu a fost nimic acum se ridică sala de sport din Căianu Mic. Paul Știr nu a lăsat nimic la voia întâmplării și mai are idei și planuri destule. Și le va face!“, a transmis Daniel Suciu.

Proiectul realizării acestei săli de sport a primit aprobare pe vremea când Daniel Suciu era ministru al Dezvoltării, așa că este o investiție de referință pentru el. De asemenea, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a transmis că lucrările au continuat fără probleme și în timpul actualei guvernări și vor fi gata la sfârșitul anului.

„Continuăm munca la SALA DE SPORT!
Astăzi, am primit vizita prietenului meu, deputatul Daniel Suciu, ocazie cu care am vizitat șantierul sălii de sport!
Proiectul de realizare a sălii de sport pentru comuna noastră a fost aprobat pe vremea când Daniel Suciu era Ministru al Dezvoltării în Guvernul României!
Prietene, mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui obiectiv minunat și atât de necesar pentru comuna Căianu Mic!
De asemenea, mă bucur că actualul Guvern a dat dovadă de înțelepciune și a înțeles necesitatea și importanța continuării acestui proiect!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, lucrările de construcție a sălii de sport se vor finaliza până la sfârșitul acestui an!
Cu privire la zona respectivă, planurile noastre nu se opresc aici!
În perioada următoare, întreaga zonă aferentă sălii de sport va fi amenajată! Astfel, comuna Căianu Mic va avea un complex sportiv și de agrement la cele mai înalte standarde, incluzând: sala de sport, terenuri de fotbal și tenis de câmp, locuri de joacă pentru copii, aparate de fitness în aer liber, zonă de picnic, zonă SMART, zonă de promenadă, pistă de alergare, alei pietonale, spații verzi, mobilier urban, iluminat și parcări!
Cu Dumnezeu înainte!“, a transmis Paul Știr.

 

SPUNE-TI PAREREA