Un bărbat din Negrilești, cercetat pentru violență în familie, amenințare și nerespectarea ordinului de protecție riscă arestarea preventivă

Conform unui comunicat al poliției, ieri, 30 mai, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru Rareș au dispus reținerea sa pentru 24 de ore.
Bărbatul de 46 de ani a sesizat că este alungat de acasă de către soție. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 29/30 mai a.c., din cauza consumului de alcool ar fi provocat scandal, și-ar fi alungat soția din locuința comună, iar în dimineața de 30 mai, ar fi amenințat-o. În urma evaluării situației, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare.

Totodată, având în vederea faptul că, în luna martie 2021, acesta și-ar fi agresat soția, și ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere a persoanei vinovate.

Un alt caz de violență în familie a avut loc în data de 28 mai a.c., când o femeie de 46 de ani care se afla la domiciliu ei din Bistrița, împreună cu soțul ei, a solicitat sprijinul polițiștilor prin 112, fiind agresată de către acesta.
În urma celor constatate la fața locului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA