Membrii organizației Clubul Lions Bistrița sutn revoltați după ce o porțiune din gardul care împrejumuiește perii seculari din zona Dealul Cocoș a fost vandalizată.

„Mizerie, vandalism, prostie, incultură, răutate, iată ingredientele unui asemenea act de distrugere fără motiv asupra unei porțiuni din gardul ce limitează Parcul cu peri seculari Lions!
Probabil că persoana/persoanele ce au făcut asta sunt mândre de ele și probabil că spun peste tot că ar vrea sa trăiască „afară”.
Dar „afară” este „afară” fiindcă astfel de fapte fără sens sunt extrem de rare, atavismul unor… caricaturi umanoide fiind aspru sancționat de către societate.
Felicitări părinților care cumpără mijloacele necesare unor astfel de acțiuni unor elemente pe care nu s-au străduit să le și educe! Pentru că este mai mult ca sigur, autorul acestei …
vitejii nu a muncit să-și cumpere mașina de teren sau ATV-ul cu care a actionat.
Dacă există cineva care poate da informații i-am fi recunoscători, pentru a recompensa o astfel de realizare“, au scris aceștia pe facebook.

Reamintim că livada de peri seculari a fost „adoptată“ de către Clubul Lions pentru a fi îngrijită, pe o perioadă de 45 de ani. În zonă se află peste 700 de peri din peste 20 de soiuri, cu o valoare deosbită. Acolo se construiește ș un nou loc de picnic, la care membrii Lions lucrează de câteva săptămâni.

SPUNE-TI PAREREA