Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit, acum câteva zile, avizul în vederea finalizării tuturor pașilor pentru a începe lucrările, în Consiliul Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe.

De asemenea, primarul Nicolae Moldovan a semnat contractul de finalizare a blocului social și două contracte de izolare termică a zece blocuri din orașul Beclean.

Centrul Recreativ Legacy de la Băile Figa, semaforizarea orașului în vederea fluidizării traficului, trotuare și noi asfaltări, se numără printre proiectele aflate în derulare în Beclean.

„Acest an al pandemiei a fost poate cel mai dificil an pentru noi toți. Ne-am confruntat cu enorm de multe situații imprevizibile: am pierdut pe cei dragi, derularea proiectelor și existența șantierelor, fiecare am traversat într-un fel sau altul momente complicate. Dar, cu toate greutățile, transformarea orașului nostru este evidentă, tot Becleanul este într-o reală transformare.
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere. Continuăm dezvoltarea orașului în toate sectoarele!“, a transmis recent primarul Nicolae Moldovan.

Citește și:

Orașul Beclean va scăpa, în curând, de traficul infernal. Peste 40 de semafoare „smart“ vor fi montate în intersecții pentru a controla fluidizarea traficului

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA