Compania Datacor a lansat o porțiune nouă din traseul Via Transilvanica, între Tășuleasa și Lunca Ilvei. ƒ„Traseul-școală“, cum a fost denumită ruta, oferă o priveliște încântătoare și reprezintă o variantă alternativă ce trece prin Poiana Cătunenilor și Ciosa.

Anul trecut, această companie românească împlinea 18 ani, adică oficial ajungea la o vârsta a maturității în activitate. Felul lor de a celebra aceast “milestone” este implicarea socială. Pentru că atunci când reușești să faci multe în afacerea ta, așa cum a reușit această echipă grozavă, vine un moment când îți dorești să ai și un altfel de impact în comunitate. Așa că Datacor a contribuit cu 20 de km aniversari, pentru ca noi să facem acest drum posibil. Și mai mult, echipa lor a contribuit activ la realizarea acestuia, au marcat, au instalat stâlpi indicatori și borne.
Azi a fost un moment de sărbătoare pentru că am lansat această porțiune în prezența unor invitați care toți sunt parte într-un fel sau altul din această poveste. Vă mulțumim tuturor, suntem bucuroși și onorați să putem scrie despre asta aici.
Evenimentul a avut loc la sediul Datacor care arată cu adevărat profesionist exact asa cum ar trebui să arate o companie modernă. Și cu toate astea, la ei în curte se află prototipul unui loc de popas de care ei s-au îndrăgostit când ne-au vizitat pe noi și l-au văzut pe cel de la poarta noastră. Până la acest popas se află și două borne care amintesc de traseul nostru.
Despre asta este vorba. Atunci când ești parte din acest proiect, chiar dacă drumul nu trece pe la poarta ta. Dar prietenii noștri vor vorbi despre el, îl vor da “spre degustare” tuturor celor care le trec poarta. Sperăm ca acest exemplu să aibă ecou și să scriem despre așa omeni cât mai des“, a transmis Tășuleasa Social.

„Astăzi am finalizat „traseul școală” din Via Transilvanica, de la Ciosa la Lunca Ilvei, traseu pe care l-am și sponsorizat. Am sărbătorit reușita cum se cuvine la noul nostru sediu, unde am amenajat și un mic colț de Via Transilvanica cu două borne superbe.
Vă mulțumim Tasuleasa Social pentru că ne-ați primit ca voluntari în campusul vostru, credem că am fost destul de vrednici și am lăsat în urmă un proiect foarte frumos.
Cumva ne pare rău că experiența asta s-a terminat, dar deja ne uităm cu optimism către următorul nostru proiect comun, și anume Via Transilvanica Maraton, de pe 18-19 Iunie, care va avea loc fix pe acest minunat traseu-școală“, a transmis și compania Datacor.

 

SPUNE-TI PAREREA