Un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj salvamont și un echipaj SVSU Rodna, cu un mijloc de transport 4*4, se îndreaptă spre Poiana cu Narcise din Munții Rodnei, unde o persoană are nevoie de ajutor. Conform ISU BN, este posibil ca aceasta să aibă o fractură la un membru inferior.
UPDATE: Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani. Aceasta prezenta fractură de tibie și i s-a acordat primul ajutor medical la fața locului. Ulterior a fost predată unui echipaj al Serviciul de Ambulanță Județean pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

Primarul comunei Maieru, aflat în apropiere la momentul solicitării, i-a acordat femeii primul ajutor, moment care a fost filmat.

„Primarul comunei Maieru, domnul Vasile Borș, e un adevărat cavaler!
În această după-masă, în Poiana cu narcise din Munții Rodnei, o femeie a suferit un accident după ce a alunecat pe iarbă.
Aflându-se în timpul liber, în apropierea producerii incidentului, și cunoscând traseul montan, edilul comunei Maieru s-a îndreptat în fugă înspre femeie pentru a-i acorda primul ajutor, fiind prima persoană ajunsă la locul evenimentului. Având la îndemână mai multe genți, primarul a imobilizat piciorul victimei și s-a asigurat că totul este în regulă până la sosirea echipajelor de salvare.
Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat-o pe femeia în vârstă de aproximativ 60 de ani care prezenta fractură de tibie și a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.
Felicitări domnului primar Vasile Borș pentru spiritul de inițiativă, implicarea și dedicarea de care dă dovadă de fiecare dată când o persoană se află în dificultate!“, a transmis PSD Maieru.

1 COMENTARIU

  1. Tot felul de tal.ambi care umbla telelei si haihui… prin toate vagaunele si locurile dosite si zolate… cautandu-l pe ” Arthur ” … probabil ca … ! Bine ca n-au dau peste ” el ” ca poate-i rupea si mainile si picioarele … poate si capul ala ” haihui ” …

SPUNE-TI PAREREA