Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a reacționat în urma controalelor intense făcute de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud la primăriile din județ pentru a verifica depozitarea gunoaielor și curățenia în localități. Întâmplător sau nu, mai multe controale au fost efectuate și s-au aplicat amenzi doar primarilor PSD. Acest lucru a fost subliniat de către deputatul Bogdan Ivan într-o postare pe facebook.

Rușine Domnule inchizitor Dolha!
V-ați folosit de funcția de Prefect pentru a forța comisarii Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud să caute deșeuri în comune conduse de primari PSD. Dacă nu au găsit, i-ați trimis și a doua și a treia zi, doar, doar, vor găsi ceva ca să dea o amendă.
E normal ca instituțiile statului să își facă treaba și să sancționeze pe cei care depozitează ilegal deșeuri. Ce e sfidător, e că nu ați început controalele cu Municipiul Bistrița sau orașele Năsăud și Sângeorz-Băi, conduse “întâmplător” de primari PNL. Ați pornit controalele ”pe sărite”, doar în comune conduse de primari PSD.
Astfel, primăriile Coșbuc, Târlișua, Prundu Bârgăului, Dumitrița și Monor au fost amendate cu câte 15.000 lei fiecare! Nicio primărie PNL. Niciuna, că doar n-o să vă amendați colegii de partid.
Dacă ați fi căutat prin cartierele aparținătoare Bistriței, i-ați fi dat amendă și colegului și șefului de partid, Ioan Turc? Poate că galbenul de partid vă orbește și nu aveți cum să vedeți că la Șieu-Măgheruș sau la Bistrița gunoiul stă de strajă PNL!
Vă pun la dispoziție și fotografii din Municipiul Bistrița și comuna Șieu-Măgheruș. Iar dacă dumneavoastră nu le băgați în seamă, Garda de Mediu poate să se sesizeze.
Susțin cu toată puterea procesul de ecologizare din județ. Am făcut-o încă de când eram adolescent și știu despre ce vorbesc.
Dar, dacă tot e lege Domnule Prefect, haideți să fie pentru toți!“, a scris Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA