Femeile se pot confrunta cu episoade de violență dn partea partenerilor de la vârste la care iubirea ar trebui să fie o experiență minunată. Este cazul unei tinere din Năsăud care a fost bătută cu brutalitate de către partener, necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. Bărbatul în vârstă de 23 de ani se află sub monitorizarea poliției care e emis un ordin de protecție.

„La data de 18 mai a.c., în urma unei sesizări, polițiștii din Năsăud au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr de 23 de ani, din Năsăud și monitorizează starea conflictuală.

Agresiunea a fost sesizată în cursul zilei de ieri, de către o tânără de 18 ani, din Năsăud, aceasta relatând faptul că, la data de 25 aprilie a.c., în timp ce se afla într-un apartament din Bistrița, unde locuia împreună cu concubinul ei, a fost lovită de către acesta. În urma agresiunii, i-au fost provocate leziuni traumatice ce au necesitat pentru îngrijire și vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru violență în familie, cercetările fiind continuate“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA