O a treia campanie de vaccinare drive-thriugh va avea loc, în acest weekend, la Sîngeorz-Băi, în cadrul unui eveniment în aer liber. Aici se pregătește și deschiderea unui centru permanent de vaccinare.

„Duminică, 23 mai, în zona parcului stațiunii Sângeorz-Băi va avea loc o nouă campanie de vaccinare Drive-Through.
O echipă de vaccinare este pregătită pentru a administra, începând cu ora 08:00 vaccinul Johnson&Johnson. Amintim că imunizarea cu acest ser se face în doză unică, fără rapel“, a transmis Instituția Prefectului.

„Continuăm suita de campanii Drive-Through, de această dată în Sângeorz-Băi. Este necesar facem tot ce putem pentru ca imunizarea să fie mult mai accesibilă pentru cetățeni, iar acesta este un prim pas pentru zona Sângeorz-Băi, unde așteptăm și locuitorii de pe Valea Someșului. Încă o veste bună este că avem în lucru, împreună cu primarul Traian Ogâgău și colegii din C.J.S.U., derularea procedurilor pentru deschiderea unui centru permanent de vaccinare în acest oraș.”, declară prefectul Stelian Dolha.

Toți cetățenii care doresc să se imunizeze trebuie doar să își prezinte actul de identitate și o declarație pe propria răspundere, care poate fi descărcată de aici!

SPUNE-TI PAREREA