Trei tineri cu vârste între 20 și 30 de ani au murit azi noapte într-un accident violent în Pasul Tihuța. Conform unor surse, doi dintre ei sunt din Bistrița.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă, în această dimineață, pe conturile lor de facebook ale unor tineri, Alex Peternel și Bogdan Bodea, care au în listă mai mulți prieteni și rude din Bistrița. De asemenea, Bogdan Bodea apare în fotografiile de facebook cu o mașină cu numere de BN. Acesta a fost, în trecut, agent de pază. În schimb, pe profilul lui Alex Peternel scrie că locuiește în Cluj-Napoca.

Iată câteva dintre mesajele transmise la moartea celor doi:

Dumnezeu să te odihnească în pace, verișor drag! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu

„Dumnezeu sa va odihneasca in pace, suflete calde“

„Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului, care ramane in urma ei. Dumnezeu să-i ierte!!“

În ceea ce privește a treia victimă, acesta se numea Ionuț Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca. El se afla la volan și, în timp ce conduceaun Maserati, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta.  Mașina a  ieșit în decor și s-a răsturnat, impactul violent aducându-le moartea celor trei.

 

Accident groaznic în Pasul Tihuța. Trei tineri au murit pe loc (FOTO)

SPUNE-TI PAREREA