Trei tineri între 23 și 30 de ani au murit azi noapte în urma unui accident de o violență extremă, petrecut în Pasul Tihuța, pe raza localității Poiana Stampei. La caz au intervenit, în sprijinul ISU Suceava, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și un echipaj de prim ajutor.

Cele trei victime erau încarcerate, fiind extrase de pompieri. Din păcate, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru ele.

Au fost direcționați pompierii militari suceveni cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ și a doua echipaje SMURD (B2 + TIM) de la ISU Bistrița-Năsăud. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei bărbați in vârstă de 23, 30 si 30 de ani au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare“, a tarsmis ISU Bistrița-Năsăud.

Din nou, un accident foarte grav s-a produs pe șoselele județului…
Un autoturism, în care se aflau trei tineri, s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Poiana Stampei.
Toți cei din mașină au rămas încarcerați, fiind în stare de inconștiență.
Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD (B2 + TIM), de la ISU Bistrița-Năsăud.
S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor.
Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați.
Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!“, este mesajul postat de ISU „Bucovina“ Suceava.

SPUNE-TI PAREREA