Munca depusă de tinerii din cadrul școlii de dans Reborn Dance Studio Bistrița a dat roade! Aceștia au participat la Campionatul Național de Breaking organizat la Timișoara, venind acasă cu o mulțime de premii:

  • Vicecampioană Națională – Andreea Ropan – 1vs1 Bgirls 7-10 ani
  • Vicecampioană Națională – Bianca Gherman – 1vs1 Bgirls 11-13 ani
  • Vicecampioană Națională – Dora Pralea – 1vs1 Bgirls – 19+
  • Locul 4 – Denis Brehar  – 1vs1 Bboys 11-13 ani
  • Top 8 – David Crișan – 1vs1 Bboys 11-13 ani
  • Top 8 Calificati – Reborn Breakerz (Dora, Duțu și Bianca) – 3vs3 mixt

,,Am scris istoria și ne-am întors Vicecampioni de la primul Campionat Național Oficial de Breaking!

Breaking-ul a fost acceptat la Jocurile Olimpice, Paris, 2024.

În acest sens, s-a organizat primul Campionat Național de Breaking, pentru oficializarea Breaking-ului ca ramură sportivă de către Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic Român! Evenimentul a fost perfect, de la jurați de calitate, la dj de calitate, spațiu, sunet, lumini, transmisiune live, totul a fost la un alt nivel.

Multumim Federației Române de Dans Sportiv pentru implicare și sprijin. Evenimentul a fost organizat împreuna cu comunitatea de Breaking din România, iar colaborarea a fost una eficientă și fructoasă.

Este un moment important pentru toți pasionații de Breaking, copiii din ziua de astăzi au oportunitatea să reprezinte România la Jocurile Olimpice!

In viitor, dorim să pregătim mici bboys / bgirls în această artă frumoasă: Breaking!

Locuri disponibile! Mesaj privat!” a declarat Dora Pralea, manager, fondator si coregraf al școlii de dans Reborn Dance Studio din Bistrița, pe pagina sa de Facebook.

Felicitări tuturor pentru munca depusă!

SPUNE-TI PAREREA