UPDATE: Conform unei informări transmise, în această dimineață, de către IPJ BN, minora a revenit la domiciliu.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O copilă de 13 ani din comuna Coșbuc a dispărut de acasă, în noaptea de 9 mai spre 10 mai. Polițiștii bistrițeni, anunțați de mama ei, fac cîutări pentru a o găsi.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, au fost sesizați astăzi, 10 mai, de o femeie din comuna Coșbuc, cu privire la faptul că fiica sa, VELECICO PAULA-ELISABETA, în vârsta de 13 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Minora are 160-165 cm înălțime, 45 de kg, păr șaten lung până pr umăr, tuns drept, ten deschis, față ovală, ochi căprui și era îmbrăcată cu pantaloni tip blug de culoare albastră, tricou alb, geacă de blugi de culoare neagră și papuci sport de culoare albă“, se arată într-un comunicat al poliției.

Persoanele care au informații sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție!

1 COMENTARIU

  1. Nu degeaba fug copiii de acasa … ! Fara sa fac aluzie la parintii fetei sau ba… asa… in general, cu parinti betzivani, familii dezmembrate , destrabalate si violente in raport cu copilul , de regula nici DRACU … n-ar sta cu ei ! Pacar ca nu este legea si la noi ca-n ” tarile nordice ” unde copiii sunt ai statului si cine nu are grija de ei, li se iau si se “dau ” altor familii ( care si-i doresc ) , iar parintii naturali sunt ” stersi ” din originea si drepturile asupra copilului pe are l-au ” conceput ” , ramanand singuri pe veci .

SPUNE-TI PAREREA