Peste 740 de locatii in care poti plati si retrage bani cash, bonus de inregistrare cu rulaj 1x, streaming live pentru partidele sportive importante – sunt doar o parte dintre aspectele pozitive ce recomanda Casa Pariurilor pentru jucatorii interesati de noutati. Cum nici o platforma de acest tip nu este insa perfecta, si in acest caz trebuie sa fii atent la cateva detalii, inainte de a scoate banii din buzunar pentru a-ti incerca norocul in cazinou sau la pariuri sportive.

Un operator licentiat, cu o platforma sigura si eficienta

Activand online pe baza licentei obtinute in anul 2016, Casa Pariurilor se afla printre operatorii care au deja vechime in Romania, cu 12 ani de experienta in zona offline a jocurilor de jocuri de noroc. Continua sa investeasca in functionalitate si securitate si este, de asemenea, una dintre agentiile de pariuri si jocuri de noroc online care se implica in sportul romanesc, fiind sponsor oficial pentru Liga II, Liga I si Cupa Romaniei la fotbal.

Ai de-a face deci cu o agentie care joaca dupa reguli, ceea ce inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. Pentru a putea folosi la maxim serviciile platformei, trebuie sa iti validezi mai intai contul de utilizator, si sa respecti apoi regulile jocului, asa cum sunt indicate in regulamentele de pe site.

Poti juca pe Casa Pariurilor fara card bancar

Desi poate fi greu de crezut, aproximativ 42% dintre adultii din Romania inca nu detin un card bancar. Daca te afli in acest segment, sau detii un card, dar nu prea vrei sa il folosesti pentru activitatea de pariere, este bine sa stii ca acest operator ofera si optiunea de a face plati si retrageri in numerar.

Mai mult de atat, Casa Pariurilor iti pune la dispozitie o retea cu nu mai putin de 740 de agentii, raspandite in intreaga tara, unde poti intra oricand pentru a alimenta contul de utilizator sau a-ti primi castigurile.

Nu prea multe bonusuri, dar cu rulaj interesant

Despre bonusurile oferite de casa pariurilor online, pareri suficiente vor spune ca sunt cam putine si momentan vor avea dreptate. Operatorul pune la dispozitie doar un bonus general de inregistrare, de 200RON, cu dublarea depozitului, plus cateva recompense aniversare si de fidelitate pe care utilizatorii le primesc in cont.

Insa, avem o veste foarte buna pentru jucatorii incepatori si cei care adora bonusurile cu rulaj facil de acoperit: bonusul de inregistrare are rulaj de doar 1x.

Acces mobil, prin aplicatiile dedicate

Pe langa platforma pentru desktop, optimizata si pentru mobil, Casa Pariurilor pune la dispozitie aplicatii compatibile Android si iOs de pe care poti paria usor, chiar si atunci cand esti in trafic.

De apreciat este grija operatorului pentru mentinerea unei structuri similare in aplicatii, care face mai facila trecerea de la site-ul de desktop catre mobil, chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu platformele de jocuri online.

Poti urmari partidele live pe site

Casa Pariurilor se numara printre putinii operatori care asigura streaming online pentru evenimentele sportive importante, incluse in oferta de pariuri. In plus, momentan, operatorul nu pune alte conditii de accesare a streamingului in afara de conectarea in contul de utilizator. Poti deci urmari partidele si dupa o perioada mai nefericita, in care nu ai avut timp sau bani sa joci efectiv. Functia de streaming este disponibila atat pe site-ul de browser, cat si in aplicatia de mobil.

Integrare online & offline

Pentru ca multi jucatori cu experienta sunt inca prinsi intre pariurile offline, realizate direct in locatiile fizice, si varianta moderna, a Internetului, Casa Pariurilor incearca sa faciliteze tranzitia dintre cele doua medii.

Platforma include functie de verificare a biletului, cu citire de cod QR, care poate fi folosita pentru biletele emise in agentii. De asemenea, cei care nu doresc sa plateasca online, pot face rezervarea biletului pe Internet si finalizarea achizitiei intr-o agentie Casa Pariurilor din apropiere.

Nu poti castiga mai mult de 150 000RON

Daca nu esti familiarizat cu industria pariurilor si jocurilor de noroc, vei considera ca este strigator la cer sa nu ti se impuna limite de castig. Jucatorii cu experienta stiu insa ca limitarea castigurilor este o practica des intalnita. Mai precis, pe Casa Pariurilor, pasionatii de pariuri sportive pot castiga pana la maxim 50.000RON pe un bilet cu pariu simplu si pana la 150.000RON pe unul cu pariuri sistem.

Oferta axata pe evenimente importante si mai putin pe nise

Daca vrei sa pariezi online si esti interesat de sansele oferite de sporturile de nisa sau partidele din competitii de nivel secundar, Casa Pariurilor s-ar putea sa nu fie chiar cea mai buna optiune pentru tine. Oferta operatorului este momentan axata pe acoperirea celor mai populare meciuri si evenimente asigurand, ce-i drept, o lista generoasa de selectii la aceasta categorie. Deci, inainte sa-ti faci cont si sa mizezi pe un bonus usor de obtinut, verifica mai intai daca optiunile de pariere corespund experintei tale.

 

Pariuri sportive, jocuri de cazinou, loto

Casa Pariurilor este o platforma complexa, care acopera atat sectiunea de pariuri sportive, cat si categoria de jocuri de cazinou si cea de loto. Pentru simplificare, mizele minime sunt la fel indiferent ce alegi sa joci, plecand de suma modica de 1RON.

Jocurile de cazinou, virtuale si live, iti ofera posibilitatea de a alterna pariurile sportive cu cateva ture relaxante la sloturi sau o partida captivanta la masa de ruleta. Per total, experienta pe site-ul Casa Pariurilor este asadar una antrenanta si placuta.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA