Baroul Bistrița-Năsăud a anunțat trecerea în neființă a avocatului Corneliu Milea, un maestru al multor generații de tineri avocați.

IN MEMORIAM…
Cu nemăsurată tristețe, deplângem trecerea în neființă a domnului avocat CORNELIU MILEA, membru al Baroului Bistrița Năsăud.
Domnul CORNELIU MILEA a slujit profesia de avocat și a onorat dreptul la apărare începând din anul 1969, fiind un îndrăgit maestru al multor generații de tineri avocați și un coleg respectat de confrați și întreaga comunitate profesională a justiției bistrițene. În perioada 2003 – 2007 a îndeplinit demnitatea de decan.
În numele Baroului Bistrița Năsăud transmitem condoleanțe familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a transmis Baroul Bistrița-Năsăud.

Printre cei care și-au exprimat regretul pentru moartea sa se numără și avocatul Diana Morar.

„Am aflat cu mare tristețe vestea plecării din această lume a domnului avocat Corneliu Milea, maestrul meu din perioada stagiaturii.
Un avocat de înaltă ținută morală, care a făcut, cu eleganță, cinste profesiei, de o rară modestie, pasionat de cultură și de istorie, în special, istoria acestor locuri.
Am fost ultimul său stagiar și m-am simțit privilegiată pentru această imensă oportunitate.
Îi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce m-a învățat, pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine la început de drum în cariera de avocat, pentru sfaturile lui părintești.
Îl voi păstra mereu în amintire.
Mă rog ca Dumnezeu să-i dea un colț de rai și odihnă veșnică.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate“, a scris Diana Morar pe pagina sa de facebook.

SPUNE-TI PAREREA