Un autoturism a intrat într-un capăt de pod în localitatea Rusu Bârgăului. În autovehicul se aflau două persoane care au reușit să iasă în afara sa.

Din primele informații, victimele au nevoie de îngrijiri medicale.

“Două echipaje SMURD (terapie intensivă mobilă și prim ajutor) și un echipaj de pompieri intervin în localitatea Rusu Bârgăului la un accident rutier – afirmativ autoturism intrat în coliziune cu un capăt de pod.

Din primele informații, două persoane sunt ieșite din autoturism, conștiente și au nevoie de îngrijiri medicale. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU BN.

UPDATE:

Echipajele de interventie au găsit la locul indicat trei persoane ieșite din autoturism, conștiente și cooperante.

Acestea au fost evaluate de către salvatori, iar echipajele SMURD au preluat o femeie în vârstă de aproximativ 23 de ani, cu o contuzie cervicală (TIM), respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 25 ani, cu un traumatism cranian minor (EPA). Victimele au fost evacuate spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații si îngrijiri medicale amănunțite.

A treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor – deconectare borne de la acumulatori.

„Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Parva a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un podeț, ulterior răsturnându-se. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea acestuia și a unei pasagere în vârstă de 23 de ani din Parva. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Tânărul conducător a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii lor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând ca în cursul anchetei să se stabilească cu exactitate cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud cu privire la acest caz.

SPUNE-TI PAREREA