Lucrările la trecerea de nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga din Bistrița au fost finalizate ieri, după ce primarul Ioan Turc a solicitat firmei care efectua lucrarea să urgenteze finalizarea. Dead-line-ul era joi, dar firma terminat lucrarea marți. Acum urmează ca la trecere să fie montate și semnalele luminoase.

„La solicitarea primarului Ioan Turc, lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga au fost urgentate și s-au finalizat azi, circulația fiind reluată pe ambele sensuri.
Urmează și instalarea în cel mai scurt timp a sistemului de avertizare acustică și luminoasă“, a transmis Primăria Bistrița.

Reamintim că lucrările în zonă au început în data de 30 martie a.c.

2 COMENTARII

  1. No ase mai da… numai de sa-r face aclasi lucru si la trecrerea peste calea ferata din celelalte strazi … si mai ales pe DN 17 la intrare si iesire din Livezile, ca de multe ori se intinde coada la masinile care stau sa se asigure… de ajung pana la ” Serifu „… !

  2. N-opoi domnu’ Turc… apoi este ” gata ” carosabilul… dar masinile tot asa trebuie sa se opresca la ” Crucea SF Andrei si Stop ” de la calea ferata… si traficul se „scurge ” la fel de greu, blocandu-se de multe ori circulatia pana la intersectia unde-i sensul giratoriu, de langa MOLL … Semnalizarea luminoasa de la CFR pe cand … sau intreb … va fi gata in acest an sau ba ?
    Asa se intampla si pe str Agronomului din Unirea, unde un grup de cetateni, pe banii lor, au facut proiect sa-si bage gazul cu extindere pe 100 de m de langa calea erata… Lucrarea trebuia terminata de SC. DIANOVA , inca din 1 oct 2020 … si abia luna trecuta ( 2021 ) au introdus in pamant conductele ptr gaz ( ca acuma trebuie ingropate ) … dar inca nici amu n-au aprobarea sa strapunga calea ferata sa lege gazul de la reteaua publica… NOPOI TOT CAM ASA… precum si aceasta lucrare de la CFR… IN TZARA ASTA NIMIC NU SE FACE DACA NU IA CINEVA SCORBACIUL CU BUBE SI SA LE F*TA CATEVA PESTE ” DARLIGILE GOALE ” … TOTI… DAR ABSOLUT TOTI… VIN, INCEP O LUCRARE, FUG LA ALTA… SI CONTINUA DIN CAND IN CAND SI TERMINA LUCRARILE DUPA 2-3 ANI DE LA TERMENELE CONTRACTATE .
    IN TZARA ASTA TOAE MERG DEA-N CU*U … ( MA ) INTREB … DE CE IN STRAINATATE TOTI MUNCESC BINE SI la timp … si AICI ACASA TOTI O LUNGESC SI FAC TOTUL DE-A-M.PU.LEA… ?! DE CE NOI ROMANII AICI ACASA NIMIC NU PUTEM FACE NEBATUTI SI MANATI DIN SPATE CA VACA LA CIRADA … ?!

SPUNE-TI PAREREA