Circulația pe strada Lucian Blaga din Bistrița este restricționată din data de 30 martie, din cauza lucrărilor la trecerea de nivel cu calea ferată, unde se montează semnale luminoase. Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, s-a declarat nemulțumit de ritmul în care se execută lucrările și a dat un ultimatum firmei care execută lucrarea. 

„Astăzi am avut o discuție cu patronul orădean al societății care execută intervenția la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga din Bistrița, căruia i-am spus că sunt nemulțumit de ritmul în care se desfășoară lucrările.

I-am solicitat ca, până cel târziu joi, la ora 12.00, totul să fie gata, astfel încât să se poată circula pe ambele sensuri.

Prima ordonanțare de plată, în valoare de 1 milion de lei, o voi face către CFR în vederea montării cât mai urgente a sistemului de avertizare acustică și luminoasă.

Ne cerem scuze oamenilor care au avut de așteptat în trafic în această perioadă și îi asigurăm de faptul că, prin contract, vom urmări o mai rapidă execuție a lucrărilor care produc disconfort”, a transmis Ioan Turc. 

1 COMENTARIU

  1. Pe când o trecere la nivel pe strada Romană care să unească cele două bucăti ale străzii aflate de o parte si de alta a căii ferate, asa cum a existat inainte pe vremea comunistilor. Aceasta ar permite ca străzile Eroilor si Artarilor să fie organizate cu sens unic, ceea ce ar duce la îmbunătătirea fluidizării traficului auto pe portiunea dintre strazile Ioan Slavici si Romană.
    Vezi: https:https://www.observatorbn.ro/2019/12/07/cristian-niculae-tragem-tare-sa-finalizam-si-modernizarea-trecerii-la-nivel-cu-calea-ferata-de-pe-slavici/

    2

SPUNE-TI PAREREA