Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă la Feldru, pe Drumul Național 17D, în localitatea Feldru. Drumul a fost blocat în totalitate, iar polițiștii de la Rutieră Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la locul accidentului după un impact puternic între un microbuz, un atelaj hipo și un autoturism.

La caz au intervenit echipajul  de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor care au preluat două victime conștiente. Victimele au fost stabilizate și transportate la spital.

Într-unul din autorismele implicate  conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de pompierii militari năsăudeni și predată echipajului de terapie intensivă mobilă.

„În această seară, pe drumul național 17D, în localitatea Feldru, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. 

Au fost implicate un microbuz, condus de un bărbat de 37 de ani, din Dumitra, un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 51 de ani, din Feldru și un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Feldru. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital. 

Cei doi conducători auto și cel al atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul”, a transmis IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA