Primăria Bistrița-Bârgăului a început, la fel ca alte comune din Bistrița-Năsăud, o acțiune de ecologizare.

Organizarea, derularea şi participarea la activităţile edilitar-gospodăreşti constituie o obligaţie permanentă a consiliilor locale, a consiliilor judeţene şi a primarilor, a autorităţilor şi instituţiilor publice, a agenţilor economici, cu sau fără personalitate juridică, precum şi a CETĂȚENILOR.
Cetăţenii au obligaţia să asigure îngrijirea locuinţelor aflate în proprietatea sau în folosinţa lor, a anexelor gospodăreşti, curţilor, împrejmuirilor şi să păstreze ordinea şi curăţenia pe străzi, drumuri, în pieţe, parcuri şi grădini, în celelalte locuri publice, precum şi în mijloacele de transport în comun.
Cetățenii care nu respectă cele menționate mai sus, vor fi sancționați conform legislației în vigoare cu amenzi cuprinse între 100 și 1000 de lei.
Pentru semnalarea oricăror abateri, vă rugăm să apelați cu încredere numărul de telefon 0790.101.999 (viceprimar Nimigean Ioan)“, a transmis Primăria Bistrița-Bârgăului.

Conform unui comunicat al primăriei, pe cursul apelor și în mai multe locuri publice situația este dezastruoasă, fiind mormane de gunoaie depozitate ilegal. M

Sâmbătă, 17.04.2021 va avea loc și o acțiunea de curățenie în Colibița zona Sub Deal, de la ora 10:30.Punctul de întâlnire este la barajul Colibița.

1 COMENTARIU

  1. La tzara in general, peste tot, toata lumea se c*ca-n cap la toata lumea, toata lumea arunca gunoaiele de la unul la celalalt si peste tot … prin padure, prin viroage, pe cursurile de ape etc. plasticele atarna-n pomii si copacii de pe maluri, ca si la ” Pomii de Craciun „. Asta este nivelul de educatie si de civilizatie la care am ajuns … si ne infuriem de numa nu facem ” spume la gura ” cand cineva ne zice ca sutem un ” popor tem.bel ” !

SPUNE-TI PAREREA