Zilele Bistriței au fost anulate pe fondul pandemic anul trecut de către fosta administrație Crețu, iar primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că există șanse ca acestea să fie ținute, însă în funcție de evoluția pandemiei.

Turc a specificat faptul că Zilele Bistriței vor putea fi organizate cu ocazia a 757 de ani pe care burgul nostru îi împlinește doar dacă le va permite starea pandemică și evoluția acesteia.

“Să vedem ce ne spune pandemia. Ne-am bucura să organizăm Zilele Bistriței în centrul Bistriței, pentru că în toate orașele ciivilizate zilele orașului se organizează în centru. Sigur că apar neplăceri, sigur că trebuie să vii cu jet puternic de apă și cu detergent pe urmă, dar asta nu îi opreste nici pe nemți, nici pe spanioli, nici pe italieni să își organizeze zilele orașului în centru”, a spus Ioan Turc într-o conferință de presă. 

Dacă situația pandemică va permite organizarea zilelor orașului, atunci banii pentru organizare vor fi alocați la o rectificare bugetară ce ar putea avea loc în vară.

SPUNE-TI PAREREA