Un accident rutier a avut loc azi, în jurul amiezii, în zona pasarelei din orașul Beclean. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, dar doar două dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. La caz a intervenit
Garda de Intervenție Beclean și un echipaj SAJ aflat în zonă.

„În urma accidentului cele doua victime au fost transportate la CPU Beclean. O fetiță în vârstă de aproximativ patru ani care prezenta o marca traumatica ușoară și bunica acesteia în vârstă de aproximativ 52 de ani cu atac de panica“, a transmis ISU BN.

Astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier la intersecția Drumului Național 17, cu Drumul Județean 172, între localitățile Șintereag și Beclean.
Un tractor condus pe Drumul Județean 172, de un bărbat de 71 de ani din Cociu a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 17, condus de un bărbat de 36 de ani din județul Maramureș. În urma coliziunii a rezultat rănirea unei pasagere de 4 ani din autoturismul condus de bărbatul din Maramureș.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă urma să stabilească cu exactitate toate aspectele producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA