În comuna Teaca se aplică scenariul roșu, în timp ce în U͟r͟i͟u͟, S͟a͟l͟v͟a͟ și T͟âr͟l͟i͟șu͟a͟ se aplică scenariul galben! Măsurile suplimentare au fost ridicate pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică în T͟e͟a͟c͟a͟ și M͟i͟l͟a͟ș !

Conform Hotărârii C.J.S.U. 104/13.04.2021 intră în vigoare următoarele măsuri:

În unitatea administrativ-teritorială Teaca, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 3/1000 locuitori:

-se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consuem al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

-este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

În unitățile administrativ-teritoriale Uriu, Salva, Târlișua, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori, intra în vigoare următoarele măsuri:

-activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00.

-aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Se ridică restricțiile pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, aplicate în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.348/2021, pentru unitățile administrativ-teritoriale Teaca și Milaș 

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 𝟏𝟒 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏.

SPUNE-TI PAREREA