Bistritzer Burg Dog Show a fost anulat înainte cu doar câteva zile de a se desfășura. Cu toate că Primăria Bistrița a dat undă verde ca acest eveniment să aibă loc la Heidenfeld în data de 10 și 11 aprilie, autoritățile au spus un nu categoric acum, înainte de începerea desfășurării lui.

În acest context pandemic evenimentele mici cu aprobarea autorităților locale se pot desfășura respectând regulile și restricțiile impuse. Una dintre reguli de referă la maximul de persoane participante, aici fiind 100. În organizarea show-ului canin erau implicate aproximativ 50 de persoane, iar numărul de participanți, evident, ar fi fost foarte mic.

Ioana Aniela este proprietara pensiunii Old Sheriff, acolo unde au fost făcute rezervări pentru persoane din țară și din străinătate, așteptând să participe la concursul pentru patrupede. Evenimentele și industria Horeca sunt interconectate, astfel Ioana afirmă: „Vă bateți joc de HORECA!”

„Voi chiar vă bateți joc de HORECA!
În momentul de față mă refer la cei cu hoteluri și pensiuni la care le-ați dat un picior în fund weekend-ul 10.04 – 11.04. Era planificată expoziția canină la Complexul Heidenfeld – Viișoara, iar noi c,ei din regimul hotelier, am avut rezervări peste rezervări ale stăpânilor patrupedelor (acum anulate), plus multe rezervări refuzate ale oamenilor care ar fi fost în tranzit (și ele pierdute).

Condiția autorităților era să fie desfășurată expoziția cu 100 de oameni și bineînțeles organizatorii nu au putut accepta acest lucru deoarece staff-ul era format din aproape 50 de persoane, iar până la 100 era un nimic ,însă după scurt timp tot autoritățile au comunicat că nu mai este permisă deloc expoziția. 

Toate le închideți, restricționați tot, dar dările la stat în fiecare 25 a lunii trebuie plătite. Pe ce???

RĂSPUNS……is your problem!!!!”

 

SPUNE-TI PAREREA