Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a organizat o festivitate de premiere a cadrelor medicale și al personalului administrativ de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

O parte din personalul medical al Spitalului Județean de Urgență Bistrița și o parte din cel administrativ au participat, astăzi, la o premiere dedicată lor, celor care s-au luptat pentru viețile noastre și încearcă în fiecare zi să ne salveze.

Fiind Ziua Mondială a Sănătății, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a hotărât să le arate că sunt susținuți și iubiți, apreciați și doriți la locurile lor de muncă. Primul medic premiat a fost șeful ATI, Aurelia Medan. Au urmat mai apoi medicii implicați în tratarea COVID-19 și personalul medical, în ordinea alfabetică.

Atât Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, cât și Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență, au mulțumit medicilor, asistenților, infirmierelor, brancardierilor și tuturor celor din spital pentru modul în care își duc mai departe munca.

SPUNE-TI PAREREA