Astăzi, vremea va fi în general schimbătoare, pe tot parcursul zilei şi va fi mai rece decât normalul perioadei, anomaliile, negative situându-se între 4 şi 6 unităţi pe tot teritoriul județului, prognozeaă Meteo BN.

Iată prognoza completă:

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, şansele de averse slabe putând apărea, local, pe toată suprafața județului.
Vântul va sufla slab în zonele joase, cu intensificări în zonele înalte de munte, unde, temporar va ninge.
Maximele termice, la nivelul întregului județ, vor fi cuprinse între +4°C în zonele submontane şi +10°C în zonele cele mai joase, de podiş.
Minimele de la noapte, în scădere accentuată, vor coborî până la valori cuprinse între -4°C în depresiuni şi nu mai mult de 0°C în zonele joase, deci vom avea îngheț la sol!
La Bistrița vom avea cer schimbător pe tot parcursul zilei iar temperatura maximă, mai mică decât media multianuală a perioadei din calendar, se va situa in jurul valorii de +9°C. Sunt şanse ca printre razele de soare să avem şi câțiva stropi de ploaie, trecători dar aceştia nu vor modifica caracterul general al zilei. Minima de la noapte va scădea spre doar -1°C.
Temperaturi maxime duminică / minime luni

Bistrița +9°C / -1°C 🌤🌤🌦
Năsăud +8°C / -1°C 🌤🌤🌦
Beclean +10°C / 0°C 🌤🌤
Sângeorz-Băi +7°C / -2°C 🌤🌤🌦
Rodna +6°C / -2°C 🌤🌤🌦❄🌨
Teaca +10°C / -1°C 🌤🌤🌦
Lechinţa +10°C/ -1°C 🌤🌤🌦
Prundu – Bârgăului +8°C / -2°C 🌤🌤🌦
Romuli +5°C / -3°C 🌤🌤🌨
Lunca Ilvei +5°C / -4°C 🌤🌨🌤
Colibița +5°C / -3°C🌤🌨🌤
Pasul Tihuța +4°C / -5°C 🌤🌨🌤
Valea Blaznei +3°C / -5°C 🌤🌨🌤

SPUNE-TI PAREREA