Vremea va rămâne în continuare rece în județul nostru, astăzi, cu temperaturi mai mici decât normalul perioadei, transmite Meteo BN în ceea ce privește vremea din cursul zilei de azi, 24 martie.

„Ca aspect, însă, vom avea timp frumos, soare cu nori trecători iar precipitațiile vor lipsi. Vântul va continua să sufle slab la moderat in zonele joase dar va prezenta intensificări susținute în zonele montane şi submontane, cu rafale de 80 – 90 km/h, în zonele înalte zăpada fiind, astfel, puternic spulberată.
Maximele termice, la nivelul întregului județ, vor fi cuprinse între -1°C în zonele submontane şi nu mai mult de +4°C în zonele cele mai joase, de podiş.
Minimele de la noapte, în condițiile unui cer din nou, mai mult senin, vor coborî până spre -8°C în depresiuni şi spre -4°C în zonele joase, astfel, vom avea, din nou, o noapte înghețată, în tot județul!
La Bistrița vom avea cer variabil pe tot parcursul zilei dar va fi frig pentru data din calendar, cu o maximă de +4°C. Vântul va sufla moderat, accentuând senzația de rece, deşi vom avea soare toată ziua. Minimele nopții care vor urma, de iarnă pură, din nou, vor scădea spre -5°C“, a detaliat Meteo BN.

Temperaturi maxime miercuri/ minime joi:

Bistrița +4°C / -5°C ⛅
Năsăud +4°C / -5°C ⛅
Beclean +5°C / -3°C ⛅
Sângeorz-Băi +4°C / -5°C ⛅
Rodna +2°C / -5°C ⛅
Teaca +5°C / -3°C ⛅
Lechinţa +5°C/ -3°C ⛅
Prundu – Bârgăului +3°C / -5°C ⛅
Romuli 0°C / -6°C ⛅❄
Lunca Ilvei -1°C / -7°C ⛅❄
Colibița 0°C / -6°C⛅❄
Pasul Tihuța -3°C / -9°C ⛅❄❄
Valea Blaznei -3°C / -10°C ⛅❄❄

SPUNE-TI PAREREA