Un bărbat de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind învinuit pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și furt calificat. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 17 martie a.c., ar fi pătruns în locuința din Bistrița a unei tinere de 21 de ani și i-ar fi lăsat, în scris, mesaje de amenințare. Totodată, la începutul lunii martie, ar fi pătruns în locuința tinerei și i-ar fi sustras bunuri care au fost recuperate și restituite păgubitei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la Investigații Criminale Bistrița pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și furt calificat.

Bărbatul se află în arest, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA